GİRESUN / GÖRELE - Görele Nihat Gürel Fen Lisesi

2023 Pansiyon Kayıt İşlemleri YENİ...

- Yatılılık başvurusu 22 - 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında saat 17.00'ye kadar alınacaktır.

- Okulumuza yerleştirilen öğrencilerin başvurusu doğrudan okula veya e-pansiyon üzerinden yapılabilir. Ancak belgelerin başvuru süresi içinde okul müdürlüğüne elden veya posta ile teslim edilmiş olması gerekmektedir.

-Yerleştirme Sonuçları 31.08.2023 Perşembe günü saat 17.00'de okul web sitesinden duyurulacaktır.

- Ailenin 2022 yılına ait fert başına yıllık geliri (tüm gelirler toplamı - emekli ikramiyesi, ek ders, fazla mesai, banka promosyonu, kira geliri, prim, vb dahil) 46.000 TL altındaysa PARASIZ YATILI, üzerindeyse PARALI YATILI başvurusu yapılabilir.

Paralı yatılı ücreti 2023 yılı için toplam 11.500 TL olup 4 taksitte ödenmektedir. Ağustos ve Kasım ayı taksitleri 2.875 TL'dir. Şubat ve Nisan taksitleri Ocak 2024'te açıklanacak olan yılllık ücretin dörtte biri olarak ödenecektir.

AYRINTILAR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ